16.7 C
Craiova
duminică, 19 mai, 2024
Știri de ultima orăLocalGrav accident rutier la Priseaca

Grav accident rutier la Priseaca

 Trei oameni au ajuns la spital răniţi, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un pom.

OLT. Trei persoane au scăpat cu viaţă ca prin minune, după ce au fost prinse între fiarele contorsionate ale autoturismului în care se aflau, după un puternic impact cu un copac. Tragicul accident s-a petrecut sâmbătă, în jurul orei 11.30, pe raza comunei Priseaca, judeţul Olt. Autoturismul cu numărul de înmatriculare B-54-GVO venea dinspre Piteşti şi se îndrepta către Slatina. Pe raza comunei Priseaca, şoferul, Mircea Negru, de 40 de ani, din Bucureşti, profesor universitar la Universitatea „Spiru Haret“, a pierdut controlul volanului, autoturismul a ieşit de pe asfalt, a mers aproximativ 30 de metri prin şanţ, a şters un copac şi s-a oprit în altul. Impactul a fost foarte violent. Conducătorul auto, soţia sa, Anemari Monica, de 39 de ani, şi Ana Laura Buliga, de 38 de ani, au rămas prinşi între fiarele maşinii. Trei ambulanţe, un echipaj de la Descarcerare, altul de pompieri şi două de poliţie s-au deplasat la faţa locului. Victimele au fost transportate în regim de urgenţă la Spitalul Judeţean. Ana Laura Buliga a fost dusă imediat în sala de operaţie, întrucât a suferit răni serioase la cap. Soţia şoferului, care se afla pe locul din dreapta, a fost transportată de urgenţă la Spitalul Floreasca din Bucureşti. Medicii spun că aceasta a fost rănită cel mai grav. Mai norocos a fost şoferul, care a scăpat doar cu câteva zgârieturi.
Conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. În prezent, el este cercetat pentru  vătămare corporală din culpă.
Poliţiştii au oprit circulaţia timp de mai multe minute pentru a face cercetări, coloanele de maşini întinzându-se pe aproape doi kilometri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU